De Horizon | Kriekstraat 15 8970 Reningelst | +32 (0)57 33 91 42 | info@dehorizon-reningelst.be

‘De Horizon’ situeert zich in het middelpunt van de toeristische zone Poperinge – Ieper – Heuvelland, op 5 km van de Frans-Vlaamse grens, waarachter je dromerig kunt rondtoeren in de talrijke idyllische dorpjes.

Vakantiewoning in Reningelst voor 9 personen

Vanuit ‘De Horizon’ ontdek je Heuvelland met zijn enige vergezichten, de bedwelmende streekbieren van het Poperingse Hoppeland, de Middeleeuwse restanten en het oorlogsverleden van het historische Ieper. Het boeiende taaltje van Frans-Vlaanderen, het “Vlemsch” krijg je vast helemaal onder de knie na een lekkere streekaperitief ‘Picon’.

Historiek, gastronomie, natuur, rust, prachtige panorama’s en volkse vriendelijkheid liggen er voor het rapen op een bewegwijzerd wandel- en fietsparadijs waar vlakke en heuvelachtige routes zich verzoenen in het gastvrije dorp Reningelst.

‘De Horizon’ ligt landelijk op slechts 1 km van de dorpskom van Reningelst, dat zijn naam en faam als fietsdorp waardig draagt.

De vroegere kleine hoeve werd omgebouwd tot een comfortabele woning voor de eigenaars met gescheiden vakantiewoning onder hetzelfde dak. Ze is erg geschikt voor groepen en families tot 9 personen, die in alle rust genieten van een uniek uitzicht op het West-Vlaams heuvellandschap. Terras en tuinmeubelen nodigen uit tot een gezellige barbecue in de avondzon.

‘De Horizon’ is het hele jaar beschikbaar voor week, weekend of midweek. Aan de inkom parkeer je veilig alle voertuigen.